Mjesto gdje se spaja duh Istoka i Zapada, a harmonija drevnog i modernog ambijenta nadahnjuje i opušta dušu.

 

Hotel

"ovo malo duše" je pravi mali biser među hotelima u starom dijelu Sarajeva. Njegov jedinstveni ambijent sa šest individualno dizajniranih soba, u kojima se sadašnjost i prošlost suptilno miješaju, a Istok i Zapad harmonično prožimaju, učinit će Vaš boravak posebno ugodnim i nezaboravnim. 

USLUGE

"ovo malo duše" sarađuje sa mnogim turističkim agencijama. Gradske ture možete rezervisati svakodnevno. Također je moguće rezervisati izlete u gradove širom Bosne i Hercegovine, karte za predstave mnogobrojnih festivala i kulturnih zbivanja, te napraviti grupne rezervacije u restoranima i barovima.

 

Lima01.jpg

Lokacija

"ovo malo duše" se nalazi u samom srcu Baščaršije, na tromeđi Latinske Ćuprije, Bezistana i Gazi Husrev – Begove džamije. Budući da je hotel smješten u pješačkoj zoni Starog grada, lako ćete posjetiti mnoge spomenike i kulturno-zabavne atrakcije bez korišćenja prevoznih sredstava. Naći ćete se na idealnom mjestu za otkrivanje Sarajeva kroz njegovu povijest, umjetnost i kulinarstvo.

 

Udoban dizajn i komforan boravak u srcu Starog Grada.

 

Hotel Baština "ovo malo duše" nalazi se u srcu starog grada Baščaršija. Ova Austro-Ugarska vila,  potpuno modernizirana 2016 godine, održala je svoj arhitektonski šarm prošlog stoljeća i pruža Vam kvalitetan boravak svoje vlastite vrste.